Eğitimli Alman Çoban Köpeklerimiz çiftliğimizde

Alman Kurdu şu an dünya üzerindeki ırklar içerisinde en popüler köpek ırkıdır. Bu ırkın iri sayılacak cüssesine rağmen bu derece popüler olmasının nedenini fiziksel güzelliği ve mükemmele yakın karakter yapısına bağlayabiliriz. Karakter yapısına kısaca bir göz atarsak mükemmel bir aile köpeği olduğunu görüyoruz. Sosyal ve zeki olan mizacı aynı zamanda çok kolay eğitim almasını da sağlar. 

Çiftliğimizde uzman eğitmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirmiş olduğumuz eğitim çalışmalarımızı sizler için hazırladık. Eğitim çalışmalarımızın ilk videosunda eğitimli Alman Çoban Köpeği şüpheli görünen şahsı sahibinin komutlarıyla etkisiz hale getiriyor ve sonrasında kaçmaya çalışan şüpheliyi tekrar yakalıyor. İkinci video da ise eğitimli Alman Çoban Köpeği sahibinin bıraktığı çantasını hırsıza karşı koruyor ve gerektiği anda saldırıya geçiyor.

Yavrularımız hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0530 560 42 47 no'lu numaradan bizimle iletişime geçebilir, bilgi@almankurdu.com mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.