Çocuklar Alman Çoban Köpeği dostluğu ile büyüyor

Dünyanın en popüler köpek ırkları arasında gösterilen Alman Çoban Köpeği, gerek dış görünüşü gerek karakter yapısı olarak hayvanseverlerin gönlünde yer edinmiş bir ırktır. Heybetli görüntüsüyle ilk bakışta biraz ürkütücü görünse bile aile yaşantısına ve çocuklu aileler için çok uygun bir ırktır. Koruma içgüdüsü ile daima ailesini korur ve 4-5 yaşındaki çocuğunuzu hiç gözünüz arkada kalmadan onun yanına bırakabilirsiniz. Emin olun ki onun çocuk olduğunun bilincindedir. Çocuğa zarar vermek bir yana gelebilecek zararlardan onu canı pahasına koruyacaktır. Aynı zamanda çocuğunuzun sabrı tükenmek bilmeyen oyun arkadaşı olacaktır. Günümüzde birçok psikolog çocuğunuza hayvan sevgisini aşılamak hemde sorumluluk duygusunu geliştirmek maksatlı köpek almanızı tavsiye eder. Alman Kurdu tavsiye edilecek ırkların başında gelmektedir. Bu aileci ve sosyal yapısının yanı sıra Alman Çoban Köpeği gayet güvenilir bir bekçi köpeğidir. İçgüdüsel bir alan koruma ve şahıs koruma özelliği vardır. Bu özelliği doğru bir eğitimle pekiştirilirse ortaya mükemmel bir koruma köpeği çıkar.

Çocuklar Alman Çoban Köpeği dostluğu ile büyüyor Çocuklar Alman Çoban Köpeği dostluğu ile büyüyor Çocuklar Alman Çoban Köpeği dostluğu ile büyüyor

Yavrularımız hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0530 560 42 47 no'lu numaradan bizimle iletişime geçebilir, bilgi@almankurdu.com mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.