2008 Macaristan Şampiyonası

16 - 17 Ağustos 2008'de Sopron'da yapılan Macaristan Şampiyonası'na 2 köpeğimiz ile katıldık. 2 Alman Hakem, 2 Avusturyalı Hakemin yönettiği; Türkiye, Almanya, Macaristan, Sırbistan, Avusturya ve Romanya'dan 250 köpeğin katıldığı Macar Sieger'i bugüne kadar Macaristan'da yapılan en zorlu yarışma oldu. Türkiye'yi sadece, Petworld olarak ekibimizin temsil ettiği bu zorlu yarışmaya en güzel köpeklerimiz Wisky ve Ninga ile katıldık.

25 köpeğin katıldığı 12 - 18 ay grubu erkekler kategorisinde hakemlerin büyük takdirini kazanan Wisky diğer katılımcılar ve seyirciler tarafından da büyük ilgi gördü. Her ne kadar genel kanı Wisky'nin grubun en güzel köpeği olduğu şeklinde olsa da hakemlerin takdiri 2.lik oldu.

9 - 12 ay grubu dişiler kategorisinde katılım oldukça fazlaydı. 21 köpek içerisinde yarışan Ninga hakemlerden oldukça övgü almasına rağmen biraz iri bir dişi olması ve hakemlerin orta boy köpekleri tercih etmesi sebebi ile 4. oldu.

Türkiye'ye kazandırdığımız bu uluslararası başarıdan dolayı gururluyuz.

Wisky von der Alten Backerei

 Alman Kurdu Wisky von der Alten Backerei Alman Kurdu Wisky von der Alten Backerei Alman Kurdu Wisky von der Alten Backerei Alman Kurdu Wisky von der Alten Backerei Alman Kurdu Wisky von der Alten Backerei Alman Kurdu Wisky von der Alten Backerei