Show eğitiminde keyifli anlar

Yıllardır her alanda ilk olmayı ilke edinen ve bir çok başarıya imza atan çiftliğimizde Show eğitimlerini de göz ardı edemeyiz.

Her dönemde başarılı ve bir çok projede rol almış aktör köpeklerimizi eminim ki bir çoğunuz tanıyor ve seviyorsunuz. Bu köpeklerimizin başında hiçbir zaman unutamayacağımız ve gönlümüzde ayrı bir yeri olan Sue (Golden Retriever) başta geliyor. Hemen onun arkasında tüm Türkiyenin tanıdığı yetenek sizsiniz yarışmasında birinciliği patisinin hakkı ile kazanan Max (Border Collie).

Tabii bu kadarla kalmıyor Aktör köpeklerimiz ; Gio (Border Collie) ve Roy’u (Border Collie) da atlayamayız.

Kendimizi yeniliyor ve sürekli üretiyorsak, başarılı olduğumuza inandığımız için; bu düşünce ile yeni aktör köpeğimiz ile çalışmalarımıza başladık. Çok yakın bir zamanda çiçeği burnunda aktörümüz Köfte’nin de bir çok başarılı projede yer alacağına eminiz. Golden Retriever ırkı köpeğimiz Köfte kıvrak zekası ve bitmek bilmeyen öğrenme enerjisi başarılı çalışmalarını eğitmenimiz ile keyifli bir şekilde sürdürüyor.

Çiftliğimiz de eğitim çalışmalarının ne kadar mutlu ve köpek tarafından istekli bir şekilde yapıldığının açık bir göstergesi Köfte. Eğitmenimizi gözünü kırpmadan takip etmesi, sanki çevresinde ondan başka hiç kimse yokmuş gibi odaklanması ve her söyleneni büyük bir hevesle yapmasının tek bir açıklaması olabilir Eğitmenine ve Çiftliğimize duyduğu sevgi.

Hepimizin bildiği gibi her köpek show eğitimi alamaz. Ama ırkına ve yaşına göre alması gereken; temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, koruma eğitimi ve tuvalet eğitimlerini de tıpkı Köfte gibi keyifle ve mutlu bir şekilde öğrenmelerini isteyen bütün ailelerimizi çiftliğimize bekliyoruz.

Sevgilerimizle,

Eğitim Departmanı