Sevgi yumağımız Simba eğitimini başarı ile tamamladı

Sevgili Uyar ailesinin çiftliğimizden ailelerine dahil ettikleri Simba isimli Poodle ırkı köpeğimiz de eğitim için çiftliğimizde bizimleydi. Bu geçen süre de Simba ile hemen hemen hepimizin yüzünde tatlı tebessümler oluşturacak ve unutamayacağımız bir sürü anımız oldu.

İçindeki sevgiden kaynaklanan bitmek bilmeyen enerjisi , ailemizin artık Simba’nın hareketlerini kontrol altına alamayacağı bir hale gelmişti. Ama bundan daha önemli olan ise; sevgili Uyar ailesinin, ailenin büyümeyen minik yaramaz çocuğu olan Simba’nın gereken eğitimleri alarak kendileri ile daha uyumlu yaşamasını istemeleriydi. Bu şekilde bilinçli olarak yaklaşımlarından dolayı ailemizi takdir ediyoruz. Köpeğin aile içinde uyumlu olmasının ana temel taşını oluşturan temel itaat eğimini başarı ile tamamlayan; Simba eğitim sonunda aile bireyleri ile de uyumlu şekilde çalışmalarını tamamlayarak mezun olmaya hak kazandı.

Çiftliğimizde kaldığı süre içinde; enerjisi , sevgisi ve oyuncu tavırları ile kalbimizde ayrı bir yer edinen Simba’yı çok özleyeceğiz. Asla köpekleriniden ayrılmak istemeyen ve hiçbir yere bırakamayan Sevgili Uyar ailesine bize duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Sevgilerimizle,

Eğitim Departmanı