Pike Temel ve Tuvalet Eğitimlerini başarı ile tamamladı

Sevgili Akın ailesi çiftliğimizden yavru iken aldıkları Border Collie ırkı Pike adındaki köpekleri artk söz dinlemez hale geldiği için eğitim almasına karar verdiler.

Bu kararlarına istinaden; çiftliğimizde yaptığımız görüşmelerin ardından Pike’ın temel itaat ve dış mekan tuvalet eğitimi almasına karar verdik.

Bu görüşmelerimiz esnasına Selin hanım ev içinde küçük bir ırk köpek alma istediğini belirtti. İstediği kriterlere uygun olarak kendisine maltese terrier ırkı köpeğimizi gösterdiğimiz de aralarında anında oluşan duygusal bağı hissetmemek mümkün değildi. Evin güzel ve akıllı kızı Nehir’den de resimler aracılığı ile onay aldıktan sonra adını mia koydukları maltese terrier ırkı yavruları ile pike’ı bize bırakarak çiftliğimizden ayrıldılar.

Pike temel itaat ve dışarı mekan tuvalet eğitimini çalışırken Akın ailesi de evlerinde minik maltese Mia ve akıllı kedileri Tarçın ile Pike’ın dönüşünü bekliyorlardı. Dört hafta sonunda ailemiz ile yaptığımız başarılı çalışmalar sonucunda Pike ailemize mutlu bir şekilde teslim ettik.

Akın ailesine teşekkür ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sevgilerimizle,

Eğitim Departmanı 

burak akın border collie temel itaat eğitimi  selin akın tarçın uyumlu kedi nehir akın maltese terrier mia