Mükemmel siyah Alman Çoban Köpeklerimiz çiftliğimizde

Petworld Alman Çoban Köpeği Çiftliği olarak Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Blacklonghair olarak adlandırılan yani uzun tüylü ve siyah rengiyle Alman Çoban Köpeği ırkına bambaşka bir boyut kazandıran siyah Alman Çoban Köpeği üretimine başladık. Alman Çoban Köpeği, ırk yapısı olarak mükemmel bir anatomiye ve dış görünüşe sahiptir. Dünya üzerinde var olan ırklar içinde en popüler köpek ırkı olarak bilinen Alman Çoban Köpeği ırkının bu derece popüler olmasının sebebi fiziksel güzelliği ve mükemmel karakter yapısıdır. Alman Çoban Köpeği ırkını mükemmelliğe ulaştıran bu özelliklerinin yanı sıra siyah renkli Alman Çoban Köpekleri ise bu ırka ayrı bir güzellik katmaktadır.

Yavrularımız hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0530 560 42 47 no'lu cep numarasını arayabilir, bilgi@almankurdu.com mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Petworld Alman Çoban Köpeği çiftliği, siyah uzun tüylü Alman Kurdu üretiyoruz. Petworld Alman Çoban Köpeği çiftliği, siyah uzun tüylü Alman Kurdu üretiyoruz.