Hafta sonu eğitim ziyaretlerimiz

Çiftliğimizde; temel, ileri, tuvalet yada koruma gibi farklı eğitimleri almak için bulunan köpeklerimizi aileleri her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da yalnız bırakmadı.

Eğitimde bulunan köpeklerini görmeye gelen ailelerimiz, onlarla özlem giderirken ; hem eğitimleri hakkında bilgiler aldılar, hem de biraz da olsa şehir hayatından uzaklaşarak ormanın tam dibinde olan çiftliğimizde keyifli ve doğa ile iç içe mutlu anlar yaşadılar.

Bir çok ailenin ilgi odağı olan çiftliğimizin boyut olarak en büyük köpeği Alabay ırkı FİFİ’yi de ziyaret etmeyi ihmal etmediler. Görüntüsünün altındaki sosyal yapısı ile her zaman olduğu gibi yine herkesi kendine hayran bırakmayı başarmıştı FİFİ.

Ziyarete gelen ailelerimiz ile yaptığımız keyifli sohbetler ve köpeklerinin çiftliğimizde mutlu olduklarını görmekten dolayı içleri rahat bir şekilde çiftliğimizden ayrılmaları bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu yine.

Ailelerimize köpeklerinin eğitilmesi konusunda bizi tercih ettikleri ve güvendikleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Sevgilerimizle,

Eğitim Departmanı

 

ali rıfat aykan foggy temel itaat eğitimi kaya ailesi mopsy ve mia tuvalet eğitimi özyürek ailesi joy temel ve tuvalet eğitimi topaloğlu ailesi max bernese temel itaat eğitimi